Budget

Költségvetés tervező és költségkezelő alkalmazás
Az ingyenes költségvetés tervező és költségkezelő alkalmazás, felgöngyölíti a létező pénzösszeget és nyomon követ minden kiadást, amely a felgöngyölített költségvetésből származik. AHHOZ, HOGY HASZNÁLHASSA EZT AZ ALKALMAZÁST FEL KELL TELEPÍTENIE A HANDWALLET KÖLTSÉGKEZELŐ ALKALMAZÁST IS.

Hogy kell a költségvetéssel dolgozni?
1. Töltse le a Költségvetés ÉS a HandWallet Költségkezelő alkalmazásokat
2. Hozzon létre annyi költségvetési borítékot, ahányra szükség van. Mindegyik boríték egy havi költségvetést képvisel, abban a kategóriában, amelyet figyelemmel szeretnénk kísérni.
Például:
Étterem költségvetését képező pénzboríték
Öltözködés költségvetését képező pénzboríték
és így tovább

3. Amikor vásárol valamit, nyomja meg a borítékot és vonja le a költségvetésből a megfelelő összeget.

A boríték mindig megmutatja Ön számára azt, hogy még mennyi pénzt költhet el a holnap végéig anélkül, hogy túllépné a költségvetési keretet.
Alkalmazhatósága:
- Egy utazás költségvetésének megtervezésekor. Eldöntheti, hogy mennyit kíván elkölteni az utazás során minden egyes kategória esetén és a valutaátszámolással járó nehéz munkát bízza az alkalmazásra.
- Nyomon követi az autó után járó költségeket.
- Építeni vagy vásárolni kíván egy új házat? döntse el, hogy mennyit kíván elkölteni és kerülje el a nem kívánt meglepetéseket.
Kulcstulajdonságok:
• Ingyenes költségvetés tervező alkalmazás
• Nyomon követi bevételeit és kiadásait. Kategóriák szerint csoportosít minden pénzügyi tevékenységet
• Nem kell pötyögtetni – több mint 150 kategória és alkategória áll a rendelkezésére
• Minden egyes kategória számára felállítható heti / havi / éves költségvetés
• Különböző sajátosságú költségvetések, például rögzített költségvetés, összegzett költségvetés (a főkategória költségvetése megegyezik az alkategóriák költségvetésének összegével), főkategória hányad része (egy alkategória költségvetése a főkategória bizonyos százalékát teszi ki) és így tovább.
• Minden típusú számlák támogatva vannak: készpénz, hitelkártya, bankszámla, elektronikus pénztárca vagy ajándékutalvány.
Költségvetés widget:
A költségvetés alkalmazás tartozékaként kapja a widget kiegészítőt (a "widget" egy kisebb eszköz, melyet kihelyezhet készülékének asztalára). Ahhoz, hogy használhassa ezt a widget-et, bizonyosodjon meg arról, hogy a készüléke memóriájába telepíti fel és nem SD kártyára.

Ahhoz, hogy kihelyezze készülékének asztalára ezt a widget-et, nyomja meg az alkalmazáslista gombot, utána pedig a "Widgets" menüpontot. Jelölje ki a költségvetés widget-et és helyezze el asztalán egy üres felületre. Útmutatásért nézze meg ezt a videót:
http://www.youtube.com/watch?v=4lMHyKFl5zo

Tagok

Budget

Letöltés

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.budget&hl=en

Képek

Hirdetés