Google Photos

A Google Fotókban az összes fotóját és videóját automatikusan rendszerezve és kereshető formában találhatja meg, melyeket aztán azonnal életre kelthet. Fotógaléria, amely emberként gondolkodik.

>VIZUÁLIS KERESÉS>
A fotói között most a rajtuk látható személyek, helyek és egyéb elemek alapján is kereshet. Azt a jó hekket keresi, amit még Siófokon evett? Csak keressen rá a „Siófok”, az „étel” vagy a „Siófok étel” szavakra, és azonnal meglesz, ehhez pedig címkézés sem szükséges.

>KORLÁTLAN, INGYENES TÁRHELY A KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ FOTÓKHOZ>
Automatikusan mentheti minden fotóját és videóját, melyeket aztán bármelyik eszközéről elérhet a photos.google.com oldalt megnyitva. Fotóit biztonságban tároljuk, és csak Ön érheti el őket.

>TÖBB TÁRHELY AZ ESZKÖZÖN>
A Google Fotókban beállíthatja, hogy az alkalmazás törölje az eszközről a már automatikusan mentett fotókat és videókat, így soha nem kell azzal bajlódnia, hogy a fotók törlésével helyet szabadítson fel.

>ÉLETRE KELTETT FOTÓK>
A Fotók automatikusan hoz létre montázsfilmeket, interaktív történeteket, kollázsokat, animációkat, panorámafotókat és más tartalmakat fotóiból, de ha szeretné, manuálisan is készíthet egyet a fent felsorolt tartalmak közül: csak koppintson a + jelre.

>EGYSZERŰ SZERKESZTÉS>
Egyetlen koppintással alakíthatja át fotóit. Az egyszerű, de hatékony fotó- és videoszerkesztő eszközökkel szűrőket alkalmazhat, korrigálhatja a színeket és sok más módon módosíthatja a tartalmakat.

>AZONNALI MEGOSZTÁS>
Linken keresztül egyszerre akár 1500 fotót is megoszthat bármely eszközéről. Jelölje ki a fotókat, koppintson a Megosztás ikonra, majd a Link másolása elemre.

>EMLÉKEK>
A szolgáltatással újra átélheti az emlékeket, legyen szó tavalyi, két évvel vagy akár tíz évvel ezelőtti eseményekről.

>CHROMECAST-TÁMOGATÁS>
Fotóit és videóit a tévéjére is kivetítheti – akkor is, ha azokról még nem készült automatikus mentés.

Ha kíváncsi legfrissebb híreinkre, kövessen minket:
Twitter: https://twitter.com/GooglePhotos
Google+: https://google.com/+GooglePhotos

Segítségre van szüksége?
Látogasson el a súgóközpontba: https://support.google.com/photos

A felhasználók csoportosítása nem minden országban érhető el.

TagokLetöltés

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.photos&hl=en

Képek

Hirdetés