HERE Maps

Az alkalmazásról cikk jelent meg a New York Timesban, a TechCrunchban, a Forbesban, a CNET-en, a Mashable webhelyen és egyéb helyeken

Most már mindig megtalálja a legjobb utat, bárhol is van. Most már egyetlen pillantással felmérheti a világot Ön körül, és bátran felfedezhet új helyeket anélkül, hogy aggódna kéne amiatt, hogy eltéved. Most már magabiztosan haladhat előre a mindennapokban, mert mindig tudni fogja, hová megy.

A HERE-rel időben megtervezheti az utazásait, és mentheti a cél térképét közvetlenül az iPhone-ján. A világszerte több mint 100 országhoz rendelkezésre álló térképekkel soha nem fog eltévedni, még akkor sem, ha az alkalmazást offline használja. Pontosan láthatja, merre jár, és mindig megtalálhatja a legjobb utat az útvonaltervezővel, amelyben egyetlen pillantással áttekintheti az autós, tömegközlekedési és gyalogos útvonalak lehetőségeit.

Amikor készen áll az indulásra, a hangutasításos autós és gyalogos navigáció egyenesen a céljához vezeti, vagy a tömegközlekedési térképeink és menetrendjeink használatával utazhat akár villamossal vagy busszal is. A HERE-rel a térképek mindig be vannak töltve, és készen állnak a használatra, így Ön nem függ az internetkapcsolattól.

A HERE még használhatóbbá teszi a térképeket. Kereshet éttermeket és üzleteket a közelben, böngészheti a TripAdvisor, LonelyPlanet és egyebek minősítéseit és értékeléseit az esti program megtervezéséhez. Vessen egy pillantást a bevásárlóközpontok és repülőterek belsejébe a 3D beltéri térképekkel, amelyekkel megtekintheti az üzletek, felvonók és egyéb létesítmények helyét. A Glympse biztonságos, privát módot kínál arra, hogy megossza helyzetét a barátaival, és találkozzon velük.

Mit adott Önnek a HERE?

- A térképeket mentheti, és később offline használhatja több mint 100 országban, beleértve az Egyesült Államokat, az Egyesült Királyságot, Franciaországot, Olaszországot, Spanyolországot, Kanadát, Ausztráliát és Brazíliát.
- Valós idejű forgalmi és baleseti információk több mint 40 országban
- Beltéri térképek több ezer bevásárlóközponthoz és repülőtérhez
- Tömegközlekedési térképek, útvonaltervek és információk több mint 900 városban
- Egy olyan útvonaltervező, amellyel gyorsan összehasonlíthatja az autós, tömegközlekedési és gyalogos lehetőségeket
- A mentett helyei elérhetők az összes eszközén, hogy egyszerűbben meg tudja tervezni az utazásait

Kövessen minket!

Twitter: https://twitter.com/here
Facebook: https://www.facebook.com/here
Blog: http://360.here.com/

Örömmel vesszük a visszajelzését, ezért arra kérjük, küldje el a megjegyzéseit a appsupport@here.com címre.

TagokLetöltés

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.here.app.maps&referrer=adjust_reftag%3Dc0c4zO08Gukm5

Képek

Hirdetés