Felhasználási feltételek

Az AndroidApplications.hu megjelentet leirasokat es velemenyeket tobb ezer Android alkalmazasrol. Az AndroidApplications.hu nem all semmilyen kapcsolatban az alkalmazasok keszitoivel es fejlesztoivel. Tovabba az AndroidApplications.hu nem vallal semilyen feleloseget az alkalmazas leirasaval, pontossagaval, mukodesevel es hatekonysagaval kapcsolatban. Ha egy alkalmazas megjelenitesre kerul az oldalon, az nem azt jelenti, hogy ajanlanank, kizarolag csak tajekoztatas jelleggel kerult az oldalra. Az AndroidApplications.hu probal minel pontosabb informaciokkal szolgalni de nem vallal feleloseget az informaciok pontossagaval kapcsolatban.

Az AndroidApplications.hu kizarolag tájékoztató jelleggel jott letre. Nem támogat vagy ajánl alkalmazásokat.

Az AndroidApplications.hu nem vallal feleloseget semilyen karert az oldal hasznalata reven vagy az oldalon keresztul letoltott alkalmazasok miatt. Az AndroidApplications.hu-t nem terheli feleloseg semmilyen anyagi karert az oldal hasznalata vagy helytelen felhasznalasa vegett. 

AndroidApplications.hu semilyen modon nem vonhato felelosegre az oldalon megjelenitett informaciok, adatok es tartalommal kapcsolatban, es tovabba az AndroidApplications.hu nem garantalja az oldalan megjelenitett alkalmazasok pontossagat, teljesseget es minoseget. AndroidApplications.hu fenntartja a jogot, hogy barmilyen tartalmat töroljon, módosítson, zároljon, áthelyezzen vagy eltávolítson, elÅ‘zetes értesítés nélkül. AndroidApplications.hu fenntartja a jogot, hogy tárolja az IP-címeket, amelyek elvezetnek az adott tartalom eredetéhez.. AndroidApplications.hu torolhet vagy zarolhat tartalmat elozetes bejelentes nelkul, ha az adott tartalom nem egyezik az oldal Általános SzerzÅ‘dési Feltételeivel, vagy barmilyen panasz eseten, mindegy, hogy indokolt vagy nem.

Amikor On tartalmat tovabbit az AndroidApplications.hu fele, feljogositja az oldalt a tovabbiakra: az adott tartalom szerkeszthetoseget, masolasat, forgalmazasat, tovabbitasat adaptarea, engedélyezéset, kiadásat, reklámozasat bármilyen környezetben.

 

Linkek

AndroidApplications.hu oldalon feltuntetett linkek alatt allo weboldalak tartalmaert, nem vallal semilyen nemu feleloseget.

AndroidApplications.hu honlapján megjelenhetnek tranzakció lehetÅ‘ségek (adás-vetel), vagy harmadik fel zolgáltatásai. AndroidApplications.hu nem vonhato felelÅ‘ssegre semmilyen tranzakciokbol eredo anyagi kár vagy veszteség miatt.

 

Szerzői jog

Minden tartalom ami az oldalon megjelenik szerzÅ‘i jogvédelem alatt all. Minden alkalmazas, leiras vagy kep az adott alkalmazas alkotojanak tulajdonat képezik.

Továbbá kérjük, olvassa el az Adatvédelmi szabályzatot is.

 

Hirdetés