Simple

A Simple egyszerű, de sokoldalú mobilpénztárca: vehetsz vele parkolójegyet, autópálya matricát, ételt, üdítőt, kávét, mozijegyet, de legfőképp időt és fáradtságot spórolhatsz. A Simple mobilszolgáltató-, és bankfüggetlen! Nem kell apró, nem kell készpénz, csak net és mobil, ennyi, kész.

Ha a mobilodon ott a Simple, ezeket mind megteheted:
- Parkolás: Indítsd a parkolásod egyszerűen, automatikus helymeghatározással. A Simple alkalmazással ráadásul alacsony kényelmi díjjal parkolhatsz!
- E-matrica: Az utolsó pillanatban kapcsolsz, hogy nincs autópálya matricád? Szimplán kapd elő a mobilod, és vedd meg gyorsan, egyszerűen!
- Ételfutár: Rendelj ételt országszerte 300 étterem kínálatából, egyszerűen a Simple appal! Ételrendelésed készpénz nélkül, a mobiloddal fizetheted, akár útközben is!
- Mozijegy: Minek állnál sorba a mozi jegypénztáránál? Szimplán kapd elő a mobilod, válassz filmet, ülőhelyet, fizesd ki, és egyszerűen sétálj be a moziba!
- Automata: Vásárolj készpénz nélkül országosan több száz automatából üdítőt, kávét, vagy teát a Simple alkalmazással. De akár parkolhatsz is az alkalmazás segítségével a WestEnd parkolójában.
- Színházjegy, koncertjegy: Válassz programot a több száz esemény közül, és vegyél színház vagy koncert jegyet a mobiloddal, akár féláron! Last minute belépők a legjobb előadásokra is!
- Taxi: Rendelj taxit Budapesten a Simple appal, egyetlen gombnyomással! Nyomon követheted az érkezését, és mobiloddal készpénz nélkül fizetheted az utadat!
- Mobilpincér: Sokáig kell a pincérre várni? Rendelj, egyél-igyál és fizesd a számlát is a leggyorsabban, a Simple alkalmazással!
- Hűségkártya: Külön táska kell a hűségkártyáidnak? Tárold őket virtuálisan a mobilodon, és vásárláskor mindig kéznél lesznek a kedvezményeid!
- Party: Válogass a legjobb buli helyszínek kínálatából a mobilodon, válassz 200 programhely kínálatából!

És mindez egy helyen: a mobilodon.
Az elérhető szolgáltatások körét folyamatosan bővítjük.
Simple. Vedd egyszerűen.

TagokLetöltés

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.otpmobil.simple

Képek

Hirdetés